FDF Ikast

Sommerlejr 2017


Dato og tid

Søndag d. 2. juli 2017 kl. 09:00 til fredag d. 7. juli 2017 kl. 16:00

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 22. juni 2017 kl. 23:55

Sted

Trevældcenteret
Trevældvej 7
7830 Vinderup
Denmark

Arrangør

FDF Ikast
+45 97153493
benny@fdfikast.dk

Puslinge - tumlinge - pilte - hent indbydelse

Der er afgang fra Nygården mandag d. 4. juli kl. 16.30, hvor vi kører i private biler. Når vi ankommer til lejren vil vi blive mødt af kredsens væbnere, seniorvæbnere og seniorer som også er stødt til lejren. Og nu begynder den fælles KREDSSOMMERLEJR – vi lover, det bliver ikke kedeligt 

Væbnere - hent indbydelse

Der er afgang fra Nygården søndag d. 2. juli kl. 16.30. Vi kører i private biler til Haderup FDF. Her mødes vi med kredsens seniorvæbnere og seniorer som har cyklet dertil. Sammen overnattes der i shelter. Næste morgen skal vi vandre 10 km til lejren, og som bevis herpå får I et mærke til skjorten. Bagagen køres fra overnatningsstedet til lejren. Dog skal I huske at medbringe en lille rygsæk til drikkedunk og regntøj under gåturen. Når I ankommer til lejren vil I blive mødt af kredsens tumlinge og puslinge, som også er stødt til lejren. Og nu begynder den fælles KREDSSOMMERLEJR – vi lover, det bliver ikke kedeligt.


Seniorvæbnere + seniorer - hent indbydelse
Der er afgang fra Nygården søndag d. 2. juli kl. 9.00. Turen foregår på cykel og søndagens cykeltur byder på ca. 40 km incl. pauser samt opgaver undervejs (cykelmærke til skjorten udleveres). Hen på eftermiddagen ankommer vi til Haderup FDF, hvor kredsens væbnere ligeledes dukker op. Her skal vi alle hygge og overnatte i shelter inden vi næste morgen skal vi vandre 10 km til lejren, og som bevis herpå får I endnu et mærke til skjorten. Bagagen køres fra overnatningsstedet til lejren ligesom jeres cykler vil blive transporteret fra overnatningsstedet til Ikast. Vi skal ikke cykle med bagagen, dog skal alle medbringe en lille rygsæk til drikkedunk og regntøj under cykel- og gåturen. Når vi ankommer til lejren vil vi blive mødt af kredsens tumlinge og puslinge, som også er stødt til lejren. Og nu begynder den fælles KREDSSOMMERLEJR – vi lover, det bliver ikke kedeligt.Selve sommerlejren foregår på trevældcenteret, hvor der er masser af muligheder for at prøve sig selv af i forhold til både gamle og nye FDF aktiviteter. Der er mulighed for bl.a. at bygge tømmerflåde, sejle i kano og kajak, snitte, klatre, støbe små figurer, gps-løb, lave mad på bål, slå reb og meget mere. Vi skal selvfølgelig også lege, synge, på løb, have lejrbål, bade og ”TUTTE” (lejrens slikbod).

Lejren slutter fredag d. 7. juli hvor vi gerne vil invitere din familie på lagkageløb, kaffe og fælles afslutning. Her vil der også blive overrakt mærker til skjorten til alle de seje FDFere, som igennem hele lejren har ”prøvet sig selv af” i form af nye udfordringer. Din familie kan komme og være med fra kl. 14-16.

Betaling samt tilmelding til lejren skal ske senest torsdag d. 8. juni 2017.

 

Har du spørgsmål under lejren, så kan du kontakte Bjarke på mobil 21 75 58 72

 

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

FDF Ikast
+45 97153493
benny@fdfikast.dk